Onze visie op beheer

In een appartementsgebouw is elkeen heer en meester van zijn eigen appartement. Maar er zijn natuurlijk ook trappen, liften, gevels, daken… Deze zijn eigendom van alle appartementseigenaars samen. Deze zogenaamde mede-eigendom moet volgens de wettelijke bepalingen worden beheerd door een syndicus. Het syndicschap bestaat voornamelijk uit 3 pijlers: administratief, financieel en technisch staan wij dagdagelijks en op een professionele manier onze eigenaars in raad en daad bij in het beheer van hun gebouw.

Een “gezond’ gebouw krijgt men niet zomaar. Dit creëert men door te voldoen aan een aantal vereisten: duidelijke afspraken, transparante administratie, klare financiën, regelmatig overleg en dit alles binnen de wettelijke vereisten. Vooral deze laatsten zijn meer en meer “specialistenwerk”.

En daar staan wij voor. Met onze ervaring en kennis, bieden wij een correcte dienstverlening aan en dit op een zo open mogelijke manier.

Onze visie op verhuur

Het is de taak van de makelaar om de juiste huurder, de juiste verhuurder en het juiste pand samen te brengen.  Daarbij moet ervoor worden gezorgd dat iedere partij correct is geïnformeerd over haar rechten en plichten. Maar ook dat de nodige documenten op een goede manier en met kennis van zaken worden opgesteld.

De klant, of hij/zij nu huurder of verhuurder is, wordt steeds op een open en eerlijke manier behandeld en dit opnieuw binnen de grenzen afgebakend door de wet en de gedragscode van de vastgoedmakelaars.

Bij ons zijn er geen geheimen…

Onze visie op verkoop

Een pand kopen of verkopen is iets wat de meeste mensen niet gewoon zijn. En nochtans staan er doorgaans grote bedragen op het spel. Maar wat is de vraagprijs die het meeste kans op een goede verkoop biedt?  Welke documenten heeft men nodig? Hoe maakt men het best publiciteit? Hoe moet een koopovereenkomst op papier worden gezet?

En voor de koper: wat is de juiste prijs? Welke mogelijkheden biedt een bepaald pand? Met welke zaken dient rekening gehouden te worden bij een aankoop?

Een vastgoedmakelaar kent het antwoord op al deze vragen. Het is zijn voornaamste taak koper en verkoper bij mekaar te brengen.
Hoe wij dit doen: een open samenwerking, volledige informatie van koper en verkoper, een vriendelijke behandeling en een correcte afhandeling en dit alles binnen de wettelijke grenzen.

Dus heeft u vragen, wij hebben de antwoorden. En heeft u problemen, dan hebben wij vast een oplossing. Neem vrijblijvend met ons contact op.