In een appartementsgebouw is elkeen heer en meester van zijn eigen appartement. Maar er zijn natuurlijk ook trappen, liften, gevels, daken… Deze zijn eigendom van alle appartementseigenaars samen. Deze zogenaamde mede-eigendom moet volgens de wettelijke bepalingen worden beheerd door een syndicus. Het syndicschap bestaat voornamelijk uit 3 pijlers: administratief, financieel en technisch staan wij dagdagelijks en op een professionele manier onze eigenaars in raad en daad bij in het beheer van hun gebouw.

 

Wat doen wij?

Samengevat: Wij zijn, dag in dag uit, bezig met het beheer van mede-eigendommen in al zijn facetten: techniek, wetgeving, administratie, financieel beheer, risicobeheersing, verzekeringen, contractmanagement,… Vrij van enige valse bescheidenheid, durven we stellen dat wij daarin goed zijn. Alleszins zijn we onze klanten dan ook dankbaar voor hun vertrouwen en willen hen blijven tevreden stellen.

Om deze doelstelling te bereiken, richten we ons voornamelijk op de kwaliteit van de service die we onze klanten aanbieden en de kwaliteit van onze medewerkers. Constant zijn we bezig met het zoeken naar middelen om onze dienstverlening te verbeteren en al onze medewerkers volgen regelmatig de nodige bijscholingen. Dit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op allerlei vlak. Het syndicschap is een complexe materie geworden, en met de tijd wordt het er niet simpeler op. Ons kantoor telt dan ook medewerkers die gespecialiseerd en/of gediplomeerd zijn in verschillende deelgebieden. Wij zijn dan ook professionals en onze grootste betrachting is en zal altijd blijven om onze klanten op een zo vlot, correct en professioneel mogelijke manier bij te staan in raad en daad.

Mocht u nog niet behoren tot onze klanten, dan maken we graag een gedetailleerde offerte op voor het beheer van uw gebouw.